SHL stream

Svenska Hockeyligan SHLStreama SHL för att se hur det går för de bästa lagen inom den svenska hockeyn. Ska Skellefteå AIK gå hela vägen i Svenska Hockeyligan SHL och bli svenska mästare även säsongen 2014/15? Laget har verkligen kopplat ett ordentligt grepp om den svenska elithockeyn. Eller, man kanske rättare sagt ska säga att Norrland har kopplat greppet. Är det dags för ett trendbrott nu? Tungviktarna Färjestad, HV71, Linköping och Frölunda vill nog ha ett ord med i leken. Om du hänger med hela vägen från september till maj får du svaret. Ett sätt att enkelt kunna hänga med i dramatiken är att använda sig av SHL stream.

SHL stream

Tidsbegränsat erbjudande! Se allt från SHL till reapris. Klicka på bilden för att komma direkt till erbjudandet!

Cmore SHL

Du kan se SHL på datorn eller på surfplattan på tre sätt, nämligen
hockey på datorn Du köper ett abonnemang på CMore och ser matcherna på din TV. CSports sänder de flesta matcher i SHL på TV.
hockey på datorn Du prenumererar på CSports Hockey på nätet. För 299 kr ser du alla matcher i SHL. Lägger du till en hundralapp får du även tillgång till Allsvenskan i fotboll, La Liga, Serie A och mycket mer. Det är ingen bindningstid på prenumerationen. Läs mer här.
hockey på datorn Du köper enstaka matcher med SHL stream. Det gör du enklast hos CSports – specialerbjudande här!

Om Swedish Hockey League SHL

Säsongen 2013/14 gick Skellefteå fram som en ångvält både i grundserien och i slutspelet. I grundspelet blev det hela 111 poäng (dock tre poäng färre än säsongen innan) och enormt långa sviter utan förlust. I slutspelet blev det endast två förluster på de tre matchserierna. I finalen fick de Färjestad BK se sig besegrade med 4-0 i matcher.

Örebro och AIK hamnade sist i tabellen och fick därmed spela i Kvalserien till SHL.
Örebro hade inga problem att ta sig tillbaka (man vann Kvalserien i överlägsen stil) men det var inte AIK som blev stockholmslaget att knipa den andra platsen. I stället tog Djurgårdens IF steget upp.

SHL säsongen 2014/15 drar igång traditionsenligt i september. Totalt spelas som vanligt 55 omgångar. Det finns dock några nyheter att hålla reda på.

Nyheter i Swedish Hockey League

SHL kommer att ha 14 lag, liksom HockeyAllsvenskan, från och med säsongen 2015/16. Det innebär att två ytterligare lag måste tillkomma till SHL efter säsongen. Detta åstadkoms enligt följande:
1. Ettan och tvåan i HockeyAllsvenskan spelar en matchserie om en direktplats till SHL (bäst av fem matcher).
2. Lag 3-8 i Hockeyallsvenskan spelar Slutspelsserien där lag 1-3 går till ”direktkval”.
3. I direktkvalet spelar förloraren i matchserien om direktplatsen tillsammans med lag 1-3 från Slutspelsserien samt två lag från SHL matchserier i bäst av sju matcher.

För slutspelet i SHL gäller samma regler som förra säsongen, nämligen: De sex bäst placerade lagen i grundserien går direkt till kvartsfinalspelet. Lag 7-10 får spela en extra matchserie sinsemellan där de två segrarlagen går till kvartsfinal och då får möta ettan respektive tvåan i grundserien. Genom detta koncept är det inte automatiskt slutspelat för de två lagen som placerar sig på 9-10 plats, vilket ger en extra krydda till det hela.

Lagen i SHL säsongen 2014/15

Här presenterar vi lagen i SHL säsongen 2014/15 med uppgifter om föregående säsongs resultat i grundserien.
Brynäs (4)
Djurgården (från Kvalserien)
Frölunda (2)
Färjestad (5)
HV71 (10)
Leksand (7)
Linköping (9)
Luleå (6)
Modo (8)
Skellefteå (1)
Växjö (3)
Örebro (11)

Läs mer om Hockeyligan på den officiella webbplatsen.