SHL stream


Streama SHL för att se hur det går för de bästa lagen inom den svenska hockeyn. Ska HV71 gå hela vägen i Svenska Hockeyligan SHL och bli svenska mästare även säsongen 2017/18 eller ska Skellefteå återta greppet? SAIK har verkligen kopplat ett ordentligt grepp om den svenska elithockeyn. Eller, man kanske rättare sagt ska säga att Norrland har kopplat greppet. Luleå är ju också med och slåss i toppen. Eller är det dags för ett trendbrott nu? Tungviktarna Färjestad, HV71, Linköping och Frölunda vill nog ha ett ord med i leken. Om du hänger med hela vägen från september till maj får du svaret. Ett sätt att enkelt kunna hänga med i dramatiken är att använda sig av SHL stream.

SHL stream

streama hockey
1. Börja med att gå till CMore via den här länken
2. Signa upp för ett nytt konto
3. Logga in och välj mellan de två paketen
4. Se vilka matcher du vill i SHL, Hockeyallsvenskan, Allsvenskan i fotboll och Superettan

Erbjudande: Genom erbjudandet får du obegränsad tillgång till stream SHL precis hela säsongen (inklusive slutspel). Matcherna följer du live på vilken enhet du vill (TV, surfplatta, dator, mobil) och du kan också streama SHL i efterhand. Självklart får du försnack, analyser och mycket annat.

Kvalitet: Med ett konto för streaming av SHL får du matcherna i HD-kvalitet på alla enheter. Du ska dock se till att din uppkoppling är av det snabbare slaget.
Priset: Ditt pris för CMore Sport är från 349 kr/månad (priset gäller årspaket). Streamingpaket utan bindningstid kostar 449 kr/månad. Då kan du säga upp när du vill (till exempel om ditt favoritlag inte kommer till slutspel.

Spela på SHL odds

Mobilebet Hos Mobilebet får nya spelare 800 kr att spela för med 200 kr i insättning – Hämta bonus här
Expekt ger dig 500 kr extra i bonuspengar när du sätter in 100 kr! – Hämta bonus här
100% upp till 1000 kr i bonuspengar och mängder av livestreaming – Hämta bonus här

Om Swedish Hockey League SHL

Säsongen 2015/16 gick Skellefteå fram som en ångvält i grundserien. Den här gången skuggades man dock av Frölunda och Linköping. I semifinalspelet blev det tungviktsmöten mellan Skellefteå AIK – Växjö Lakers respektive Frölunda – Luleå. Skellefteå och Frölunda tog sig till finalen och där lyckades göteborgarna kväsa norrlänningarna med 4-1 i matcher.

SHL säsongen 2016/17 drar igång traditionsenligt i september. Totalt spelas 52 omgångar. Nedan kan du läsa mer om de nyheter som infördes inför säsongen 2014/15.

Nyheter i Swedish Hockey League

SHL kommer att ha 14 lag, liksom HockeyAllsvenskan, från och med säsongen 2015/16. Det innebär att två ytterligare lag måste tillkomma till SHL efter säsongen. Detta åstadkoms enligt följande:
1. Ettan och tvåan i HockeyAllsvenskan spelar en matchserie om en direktplats till SHL (bäst av fem matcher).
2. Lag 3-8 i Hockeyallsvenskan spelar Slutspelsserien där lag 1-3 går till ”direktkval”.
3. I direktkvalet spelar förloraren i matchserien om direktplatsen tillsammans med lag 1-3 från Slutspelsserien samt två lag från SHL matchserier i bäst av sju matcher.

För slutspelet i SHL gäller samma regler som förra säsongen, nämligen: De sex bäst placerade lagen i grundserien går direkt till kvartsfinalspelet. Lag 7-10 får spela en extra matchserie sinsemellan där de två segrarlagen går till kvartsfinal och då får möta ettan respektive tvåan i grundserien. Genom detta koncept är det inte automatiskt slutspelat för de två lagen som placerar sig på 9-10 plats, vilket ger en extra krydda till det hela.

Lagen i SHL säsongen 2016/17

Här presenterar vi lagen i SHL säsongen 2016/17 med uppgifter om föregående säsongs resultat i grundserien.
Brynäs (10)
Djurgården (7)
Frölunda (2)
Färjestad (5)
HV71 (9)
Karlskrona (14)
Leksands IF (ny från Hockeyallsvenskan)
Linköping (3)
Luleå (4)
Malmö Redhawks (12)
Rögle (11)
Skellefteå (1)
Växjö (6)
Örebro (8)

Läs mer om Hockeyligan på den officiella webbplatsen.