SHL stream

Svenska Hockeyligan SHLStreama SHL för att se hur det går för de bästa lagen inom den svenska hockeyn. Ska Skellefteå AIK gå hela vägen i Svenska Hockeyligan SHL (tidigare Elitserien) och bli svenska mästare även säsongen 2013/14? Laget har verkligen kopplat ett ordentligt grepp om den svenska elithockeyn. Eller, man kanske rättare sagt ska säga att Norrland har kopplat greppet. Är det dags för ett trendbrott nu? Tungviktarna Färjestad, HV71, Linköping och Frölunda vill nog ha ett ord med i leken. Om du hänger med hela vägen från september till maj får du svaret. Ett sätt att enkelt kunna hänga med i dramatiken är att använda sig av SHL stream.

SHL stream

Tidsbegränsat erbjudande! Se allt från SHL till reapris. Klicka på bilden för att komma direkt till erbjudandet!

SHL stream hockeypaketet

 

 

 

Du kan se SHL stream på tre sätt, nämligen
hockey på datorn Du köper ett abonnemang på CMore och ser matcherna på din TV. CSports sänder de flesta matcher i SHL i TV.
hockey på datorn Du prenumererar på CSports på nätet. För 399 kr ser du alla matcher i SHL och får även tillgång till Allsvenskan i fotboll, La Liga, Serie A och mycket mer. Läs mer här.
hockey på datorn Du köper enstaka matcher med SHL stream. Det gör du enklast hos CSports – specialerbjudande här!

Om Swedish Hockey League SHL

Säsongen 2012/13 gick Skellefteå fram som en ångvält både i grundserien och i slutspelet. I grundspelet blev det hela 114 poäng och en svit på 38 matcher i rad utan förlust. I slutspelet blev det endast en förlust på de tre matchserierna. I finalen fick de stora rivalerna Luleå se sig besegrade med 4-0 i matcher.

Timrå och Rögle hamnade sist i tabellen och fick därmed spela i Kvalserien till Elitserien. Både Timrå och Rögle misslyckades att ta sig tillbaka. I stället knep Örebro och Leksand de två platserna till nuvarande SHL.

SHL säsongen 2013/14 drar igång traditionsenligt i september. Totalt spelas som vanligt 55 omgångar. Det finns dock några nyheter att hålla reda på.

Nyheter i Swedish Hockey League

I början av juni beslutade organisationen om två nyheter i slutspelssystemet. Den 17 juni beslutade man sedan om att ändra namnet på Elitserien till SHL (Svenska Hockeyligan eller Swedish Hockey League).
Förändringarna i slutspelssystemet går ut på följande:
De sex bäst placerade lagen i grundserien går direkt till kvartsfinalspelet. Lag 7-10 får spela en extra matchserie sinsemellan där de två segrarlagen går till kvartsfinal och då får möta ettan respektive tvåan i grundserien. Lag 11-12 går direkt till Kvalserien. Genom detta koncept är det inte automatiskt slutspelat för de två lagen som placerar sig på 9-10 plats, vilket ger en extra krydda till det hela.

Lagen i SHL säsongen 2013/14

Här presenterar vi lagen i SHL säsongen 2013/14 med uppgifter om föregående säsongs resultat i grundserien.
AIK – 9
Brynäs IF – 8
Frölunda HC – 6
Färjestads BK – 2
HV71 – 4
Leksands IF – 2 i Kvalserien
Linköpings HC – 5
Luleå HF – 3
Modo Hockey – 7
Skellefteå AIK – 1
Växjö Lakers – 10
Örebro HK – 1 i Kvalserien

Läs mer om Hockeyligan på den officiella webbplatsen.