SHL stream

— Förmodligen bästa oddsen på hockey – alltid på Bet365 – just nu 1000 kr extra när du börjar spela —

Svenska Hockeyligan SHLStreama SHL för att se hur det går för de bästa lagen inom den svenska hockeyn. Ska Växjö Lakers gå hela vägen i Svenska Hockeyligan SHL och bli svenska mästare även säsongen 2015/16 eller ska Skellefteå återta greppet? SAIK har verkligen kopplat ett ordentligt grepp om den svenska elithockeyn. Eller, man kanske rättare sagt ska säga att Norrland har kopplat greppet. Luleå är ju också med och slåss i toppen. Eller är det dags för ett trendbrott nu? Tungviktarna Färjestad, HV71, Linköping och Frölunda vill nog ha ett ord med i leken. Om du hänger med hela vägen från september till maj får du svaret. Ett sätt att enkelt kunna hänga med i dramatiken är att använda sig av SHL stream.

SHL stream

Tidsbegränsat erbjudande! Se allt från SHL till reapris. I priset ingår även Hockeyallsvenskan, Allsvenskan i fotboll och en hel del annat. Klicka på bilden för att komma direkt till erbjudandet!

cmore-shl

Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!

Spela på matchen? Spela på hockey odds med bra bonusDubbelt upp på kontot
Riktigt bra odds på svensk hockey. Använd bonuskoden ”SVERIGE” för att få upp till 1500 kr extra.
Mobilbet150% bonus
Mycket bra på svensk hockey.

Om Swedish Hockey League SHL

Säsongen 2014/15 gick Skellefteå fram som en ångvält i grundserien. Den här gången skuggades man dock av Växjö (och Frölunda) och det blev så att Växjö drog det längsta strået när det hela sedan skulle avgöras i slutspelet. Smålänningarna vann med 4-2 i kvarten mot Örebro HK och slog sedan Frölunda med samma siffror i semin. Det blev sedan 4-2 även mot Skellefteå i finalen.

SHL säsongen 2015/16 drar igång traditionsenligt i september. Totalt spelas 52 omgångar. Nedan kan du läsa mer om de nyheter som infördes inför säsongen 2014/15.

Nyheter i Swedish Hockey League

SHL kommer att ha 14 lag, liksom HockeyAllsvenskan, från och med säsongen 2015/16. Det innebär att två ytterligare lag måste tillkomma till SHL efter säsongen. Detta åstadkoms enligt följande:
1. Ettan och tvåan i HockeyAllsvenskan spelar en matchserie om en direktplats till SHL (bäst av fem matcher).
2. Lag 3-8 i Hockeyallsvenskan spelar Slutspelsserien där lag 1-3 går till ”direktkval”.
3. I direktkvalet spelar förloraren i matchserien om direktplatsen tillsammans med lag 1-3 från Slutspelsserien samt två lag från SHL matchserier i bäst av sju matcher.

För slutspelet i SHL gäller samma regler som förra säsongen, nämligen: De sex bäst placerade lagen i grundserien går direkt till kvartsfinalspelet. Lag 7-10 får spela en extra matchserie sinsemellan där de två segrarlagen går till kvartsfinal och då får möta ettan respektive tvåan i grundserien. Genom detta koncept är det inte automatiskt slutspelat för de två lagen som placerar sig på 9-10 plats, vilket ger en extra krydda till det hela.

Lagen i SHL säsongen 2015/16

Här presenterar vi lagen i SHL säsongen 2015/16 med uppgifter om föregående säsongs resultat i grundserien.
Brynäs (10)
Djurgården (9)
Frölunda (2)
Färjestad (7)
HV71 (5)
Karlskrona (ny från Hockeyallsvenskan)
Linköping (4)
Luleå (8)
Malmö Redhawks (ny från Hockeyallsvenskan)
Modo (12)
Rögle (ny från Hockeyallsvenskan)
Skellefteå (1)
Växjö (3)
Örebro (6)

Läs mer om Hockeyligan på den officiella webbplatsen.