Se alla matcher i SHL och Hockeyallsvenskan

Så här mitt i sommaren är kanske inte hockey det första man tänker på i sportväg. Men, faktum är att uppladdningen inför den kommande hockeysäsongen 2019/20 är i full gång. Inte minst i SHL där silly season pågår för fullt med en hel del intressanta värvningar och övergångar.

Djurgården gör tung värvning

Bland annat har Tim Erixon valt att återvända till SHL efter åtta säsonger i Nordamerika. Ny klubbadress för den före detta Skellefteå-backen blir Växjö Lakers. Under sina år i Nordamerika har Tim Erixon hunnit med spel i New York Rangers, Columbus Blue Jackets, Chicago Blackhawks och Toronto Maple Leafs i NHL samt ett antal klubbar i AHL. Senast kommer han från Wilkes-Barre/Scranton Penguins.

En av de allra tyngsta värvningarna inför nästa säsong står dock Djurgården för. Vårens SM-finalister stärker nämligen upp laget med ingen mindre än Patrik Berglund. Den närmare 100 kilo tunge centern har inte mindre än elva NHL-säsonger bakom sig under vilka han hann med hela 717 matcher. Tio av elva säsonger spenderade Berglund i St Louis Blues, men senaste säsongen spelade han i Buffalo Sabres.

Missa ingenting i SHL

Den 14 september drar SHL-säsongen igång med full omgång. Därefter pågår säsongen som vanligt fram till någon gång i april eller början av maj. I den första omgången ställs bland annat de regerande mästarna Frölunda mot Brynäs medan nykomlingarna Leksand tar emot Malmö. Sedan ska det förstås också bli mycket intressant att se vad Oskarshamn kan göra. SHL-debutanterna möter i första omgången Skellefteå på bortaplan.

För den som inte vill missa någonting av dramatiken går det att se alla matcher i SHL via streaming hos C More. Du får tillgång till alla matcher i grundseriens 52 omgångar samt alla slutspelsmatcher.

På C More kan du även streama alla matcher i Hockeyallsvenskan och dessutom junior-VM som spelas mellan 26 december och 5 januari.