Streama Champions Hockey League

Om ett par veckor börjar hockeysäsongen på allvar i och med att SHL drar igång. Men, redan nu går det att ladda upp med Champions Hockey League där de första omgångarna spelas nu i början av september. CHL är hockeyns motsvarighet till fotbollens Champions League. I turneringen möts de bästa europeiska klubblagen och i årets upplaga finns hela fem svenska lag med i form av Färjestad, Luleå, Djurgården, Skellefteå samt de regerande mästarna Frölunda.

Blandad start för de svenska lagen

I Champions Hockey League deltar sammanlagt 32 lag fördelade på åtta grupper med fyra lag i vardera grupp. Lagen möter varandra hemma-borta och därefter går de två bästa lagen i varje grupp vidare till slutspel. I de två första omgångarna som spelades i helgen kan man säga att det blev lite blandade resultat för de svenska lagen. Bäst gick det för Djurgården och Färjestad som båda vann sina två matcher. Sämre gick det för Frölunda som bara lyckades ta en poäng på två matcher. Både Luleå och Skellefteå vann en match och förlorade en.

Senare den här veckan väntar ytterligare två omgångar i CHL medan de avslutande omgångarna spelas i mitten av oktober.

Se alla matcher via streaming

För dig som vill följa de svenska lagen i CHL går det att se alla matcher hos Unibet. Med bolagets streamingstjänst, Unibet TV, kan du streama samtliga matcher i turneringen och på så sätt behöver du inte gå miste om en enda sekund.

Nu i veckan väntar flera intressanta matcher. Bland annat möter Frölunda österrikiska Graz på bortaplan torsdag 5 september samt tjeckiska Mountfield lördag 7 september, även det på bortaplan. Ska Frölunda ha någon chans att gå vidare krävs vinst i åtminstone en av matcherna.

Utöver det tar också Djurgården emot Wien hemma fredag 6 september samt polska Tychy söndag 8 september. Samtliga matcher går som sagt att se på Unibet TV.