Hockeyallsvenskan stream

live stream hockeyallsvenskanInför varje säsong av HockeyAllsvenskan är den stora frågan alltid vilka av de klassiska lagen som ska ta steget upp till Elitserien. På senare år har det dock blivit en och annan skräll. Växjö Lakers tog till exempel steget upp till Elitserien inför säsongen 2011/12 och Örebro stod för samma otippade bedrift säsongen 2012/13. Säsongen 2014/15 i HockeyAllsvenskan kan bli mycket spännande. I år finns lag som AIK, Malmö och Timrå med.

Spela på matchen? Spela på hockey odds med bra bonusDubbelt upp på kontot
Nytt svenskt spelbolag med bra odds
Mobilbet100 kr gratis
Mycket bra på svensk hockey

HockeyAllsvenskan stream

Säsongen 2014/15 ser du HockeyAllsvenskan på TV10 och Viasat. Med ett abonnemang på Viaplay kan du se matcherna både på dator, i mobilen, på surfplattan och på TV:n.

Om HockeyAllsvenskan

De senaste åren har HockeyAllsvenskans status höjts något enormt. För några år sedan var HockeyAllsvenskan svensk hockeys bakgård, men nu är intresset nästan lika stort som det är för Elitserien. Hade lagen bara haft större arenor hade publiksnittet säkert närmat sig det som råder för Elitserien.

HockeyAllsvenskan har haft mängder av olika konstruktioner genom åren. Vanligast har varit att Allsvenskan har spelats under våren i en rak serie med de lag som placerade sig bäst i höstens Division 1-serier. Det var säsongen 2005/2006 som den nuvarande strukturen infördes. Strukturen kommer att ändras den här säsongen, bland annat med den stora förändringen att ettan och tvåan i serien kommer att få spela en final om en direktplats i SHL säsongen 2015/16.

I Kvalserien till SHL 2014/15 spelade Örebro och AIK (från Elitserien), Malmö Redhawks, VIK Västerås och Djurgården (från Hockeyallsvenskan) och Rögle (från PlayOff). Örebro och Djurgården tog de två första platserna och spelar därmed i SHL säsongen 2014/15.

I kvalet till Hockeyallsvenskan deltog Vita Hästen, IF Björköven, IF Troja/Ljungby, Tingsryds AIF, Kallinge-Ronney IF och Piteå. Vita Hästen, Björklöven och Troja/Ljungby knep de tre första platserna.

Lagen i Hockeyallsvenskan säsongen 2014/15

AIK
Almtuna IS
Asplöven HC
IF Björklöven
BIK Karlskoga
Karlskrona HK
Malmö Redhawks
Mora IK
IK Oskarshamn
Rögle BK
Södertälje SK
Timrå IK
IF Troja/Ljungby
VIK Västerås HK
HC Vita Hästen

Läs mer om Hockeyallsvenskan på den officiella webbplatsen.