Hockeyallsvenskan stream

live stream hockeyallsvenskanInför varje säsong av HockeyAllsvenskan är den stora frågan alltid vilka av de klassiska lagen som ska ta steget upp till Elitserien. På senare år har det dock blivit en och annan skräll. Växjö Lakers tog till exempel steget upp till Elitserien inför säsongen 2011/12 och Örebro stod för samma otippade bedrift säsongen 2012/13. Säsongen 2015/16 i HockeyAllsvenskan kan bli mycket spännande. I år finns lag som Leksand, AIK och Timrå med.

HockeyAllsvenskan stream

Säsongen 2015/16 ser du HockeyAllsvenskan stream via ett abonnemang på CMore. Klicka bara på bilden nedan för att komma rätt och få ett erbjudande du inte kan missa. Självklart kan du streama Hockeyallsvenskan både via TV:n, mobilen och surfplattan. Missa inte en match i Hockeyallsvenskan med live streaming.

Spela på matchen? Spela på hockey odds med bra bonusDubbelt upp på kontot
Nytt svenskt spelbolag med bra odds
Mobilbet100 kr gratis
Mycket bra på svensk hockey

Om HockeyAllsvenskan

De senaste åren har HockeyAllsvenskans status höjts något enormt. För några år sedan var HockeyAllsvenskan svensk hockeys bakgård, men nu är intresset nästan lika stort som det är för Elitserien. Hade lagen bara haft större arenor hade publiksnittet säkert närmat sig det som råder för Elitserien.

HockeyAllsvenskan har haft mängder av olika konstruktioner genom åren. Vanligast har varit att Allsvenskan har spelats under våren i en rak serie med de lag som placerade sig bäst i höstens Division 1-serier. Det var säsongen 2005/2006 som den nuvarande strukturen infördes. Strukturen ändrades förra säsongen ganska radikalt och det är numera knepigare att ta vägen upp till SHL.

I Kvalserien till SHL 2014/15 spelade Örebro och AIK (från Elitserien), Malmö Redhawks, VIK Västerås och Djurgården (från Hockeyallsvenskan) och Rögle (från PlayOff). Örebro och Djurgården tog de två första platserna och spelar därmed i SHL säsongen 2014/15.

I kvalet till Hockeyallsvenskan deltog Vita Hästen, IF Björköven, IF Troja/Ljungby, Tingsryds AIF, Kallinge-Ronney IF och Piteå. Vita Hästen, Björklöven och Troja/Ljungby knep de tre första platserna.

Lagen i Hockeyallsvenskan säsongen 2015/16

AIK
Almtuna IS
Asplöven HC
IF Björklöven
Leksands IF
BIK Karlskoga
Mora IK
IK Oskarshamn
IK Pantern
Sundsvall Hockey
Tingsryd AIF
Timrå IK
VIK Västerås HK
HC Vita Hästen

Läs mer om Hockeyallsvenskan på den officiella webbplatsen.