Flest odds på SHL

Odds erbjudanden SHL MobilbetAlla de större spelbolagen har åtminstone ett tiotal odds på SHL inklusive oddsval som vinnare fulltid, money line (inklusive övertid) och dubbelchans. Nykomlingen Mobilbet står dock ut lite från mängden genom att man alltid erbjuder upp emot 20 oddsval. Om du vill ha möjligheten att hitta lite mer spännande odds att spela på tycker vi att Mobilbet är ett utmärkt val.

100 kr gratis på Mobilbet när du registrerar dig – ingen insättning krävs – klicka här.

Exempel på oddsval för SHL på Mobilbet:
Vinnare Fulltid
Spridning & Ö/U Fulltid
2 Way Money Line (inklusive OT)
Dubbelchans
Antal mål
Exakt resultat
Första laget att göra mål
Sista laget att göra mål
Vinnare första perioden
Spridning & Ö/U första perioden
Antal lagmål
Båda lagen gör mål
Trevägshandikapp
Oavgjort inget spel (Draw no Bet)
Övertid
Mål – udda/jämnt
Slutsegrare resultatspel

Live stream Leksand – Luleå

Det är botten mot toppen när Leksand tar emot Luleå i Tegera Arena på torsdagskvällen. Var förra säsongen bara en lyckträff för klassiska Leksand? Är Luleå verkligen så bra som de verkar? Se hur det går med SHL live stream. Klicka här för att gå till CSports och ta del av ett erbjudande.

Match: Leksand – Luleå
Nedsläpp: 19:00, torsdag 25 september

Live stream Djurgården – Färjestad

Vi har ett klassiskt möte att njuta av när Färjestad besöker Hovet för att ta sig an Djurgården. Djurgården har startat bra medan Färjestad inte imponerar. Kniper Djurgården alla tre poängen eller blir det jämnt? Se matchen via live stream med CSports.

Match: Djurgården – Färjestad
Nedsläpp: 19:00, torsdag 25 september

Live stream Örebro – HV71

HV71 kan nog göra en betydligt bättre säsong än förra året. Smålänningarna har i varje fall startat alldeles utmärkt. Örebro har gjort flera fina insatser, men man måste väl börja göra fler mål? Se matchen på datorn eller surfplattan hos SHL – erbjudande hittar du här.

Match: Örebro – HV71
Nedsläpp: 19:00, torsdag 25 september

Live stream Linköping – Växjö

Linköping har mycket att bevisa när Växjö kommer på besök. Kan det bli tre poäng för LHC i fajten på måndagskvällen? Det gäller att LHC bryter ner Växjös brutala försvar för att det ska vara möjligt. Se live stream Linköping – Växjö via vår länk här.

Match: Linköping – Växjö
Nedsläpp: 19:00, måndag 22 september

Riskfritt spel på premiären av SHL

Idag är det premiär för säsongen både i SHL och Hockeyallsvenskan. Det kanske inte krävs något extra för att premiären ska kännas spännande, men att ha ett fint oddserbjudande att ta del av ger givetvis lite extra krydda.

Idag bjuds du på 50 kr i riskfritt spel på SHL och Hockeyallsvenskan. Det enda som krävs är att du är en aktiv spelare på Unibet (det vill säga att du har registrerat dig och någon gång gjort en insättning).

Spela på Luleå – Skellefteå och/eller Timrå – Mora. Om ditt spel sitter är det bara att inkassera vinsterna. Om spelet går förlorat får du 50 kr tillbaka att använda på andra matcher.
Riskfritt spel SHL

Stream HV71 – Frölunda

Kinnarps Arena är skådeplatsen när tungviktarna HV71 och Frölunda drabbar samman i den sista matchen i den tredje omgången av SHL. Blir det seger för smålänningarna eller kommer Indians att knipa minst en pinne? Se matchen via stream på datorn, TV:n, mobilen eller surfplattan med CMore med vårt erbjudande här.

Match: HV71 – Frölunda
Nedsläpp: 19:00 den 18:e september
Arena: Kinnarps Arena

Stream Färjestad – Modo

Löfbergs Arena kommer förmodligen att koka (ursäkta ordvitsen!) när Modo kommer på besök torsdagen den 18:e september. Båda lagen har en hel del att bevisa och det kommer antagligen bli en läcker fajt. Du kan se matchen (och alla andra matcher i SHL också) via live stream. Klicka här för erbjudande på SHL via CMore.

Match: Färjestad – Modo
Nedsläpp: 19:00 den 18:e september
Arena: Löfbergs Arena

Stream Skellefteå – Linköping

Skellefteå tar emot Linköping på torsdagskvällen den 18:e september. Det går knappt att räkna på hur många gånger dessa två lag har mötts de senaste åren och för det mesta brukar det vara Skellefteå som drar det längsta strået. Blir det så även den här gången? Se Skellefteå – Linköping via stream på CMore (erbjudande här) för att se hur det går.

Match: Skellefteå – Linköping
Nedsläpp: 19:00 den 18:e september
Arena: Skellefteå Kraft Arena

Träningsmatcher inför SHL

Alla lag i SHL har har spelat en hel del träningsmatcher och åtta av lagen i SHL har även varit aktiva i Champions Hockey League. Det kan kanske vara lite intressant att titta på hur lagen har presterat under augusti och september nu när det bara är en dag kvar till nedsläpp i premiären.

Linköping har spelat sju matcher och har ett imponerande facit med sex vinster och bara en förlust. Poängsnittet ligger på 2,57. Med det toppar man ”träningsmatchtabellen”. Frölunda är god tvåa. På dina nio matcher har sju vinster och två förluster. Därefter följer Skellefteå hack i häck. SAIK har fem vinster, en förlust och en förlust på övertid på sina sju matcher.

Här är hela tabellen för lagen i SHL. Lagen är rankade efter poängsnittet, detta eftersom lagen har spelat olika antal matcher.

1. Linköping (2,57)
2. Frölunda (2,33)
3. Skellefteå (2,29)
4. Djurgården (2,25)
5. Leksand (2,22)
6. Luleå (2,00)
7. Växjö (1,71)
8. Brynäs (1,71)
9. HV71 (1,50)
10. Färjestad (1,14)
11. Modo (1,14)
12. Örebro (1,00)