Om hockey stream


information om hockey stream för datornDet var länge sedan den enda möjligheten du hade att se hockey på TV var i sportnyheterna på kvällarna. För några år sedan började betalkanalerna att satsa ordentligt på ishockey. Canal+ var först ute. Sedan följde Viasat. Idag visar Canal+ SHL i ishockey medan Viasat har rättigheterna till Hockeyallsvenskan, NHL och KHL. Både Canal+ och Viasat har även nätkanaler genom vilka man kan se hockey stream direkt i datorn och i vissa fall även på en surfplatta. För erbjudande om att se SHL stream i datorn och på surfplattan, klicka här.

Det finns även ett antal spelbolag som har köpt vissa rättigheter till att visa ishockey live stream på nätet. Främst gäller det KHL, men man kan även se till exempel finska ligan och ishockey från Schweiz och Tyskland via live stream hockey på nätet. Leo Vegas är ett bra val om du vill se hockey från lite mer ovanliga ligor.

Så här fungerar hockey stream

Hos Viasat och Canal+ måste du skaffa ett konto för att kunna se hockey stream. Det kostar en slant att bli medlem på dessa tjänster. Normalt sett har du två alternativ, ett större paket och ett lite mindre paket. Om du bara är intresserad av att streama enstaka hockeymatcher kan du även göra det.

På spelbolagen behöver du ha ett spelkonto som du har gjort en insättning till för att kunna se hockey stream. Minimiinsättningen är ofta omkring 100 kronor. Du behöver dock inte ha över 100 kronor på kontot för att kunna se gratis live stream hockey på datorn. Det räcker som sagt med att du någon gång har gjort en insättning.

Om du vill spela live på någon av de matcher du ser via live stream kan vi rekommendera att du kikar in på MrBet.nu – Sveriges jämnaste speltippare.